Başkanımız

Değerli Meslektaşlarım,

Odamızın 22. Olağan Genel Kurulunu ve seçimlerini 7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde şimdiye kadar yaşanan en yüksek katılımla tamamlamış bulunmaktayız.

Genel Kurulumuza 865 üyemizden 657 katılmış ve katılım oranı % 76 olmuştur. Bu tablo meslektaşlarımızın Odamıza ve Mesleğimize ne denli sahip çıktığını göstermiştir. Böyle birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman çözülemeyecek sorun kalmayacaktır. Bu durum bizleri hem sevindirmiş hemde gururlandırmıştır.

Bizlere vermiş olduğunuz bu güven ve desteklerinizden dolayı şahsım ve tüm kurullarımız adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Üzerimize almış olduğumuz sorumluluk tarafımızca çok iyi bilinmektedir. Yeni dönemde heyecanlı, dinamik, çalışkan, tecrübeli ve ilkeli genç bir kadro oluşturduk. Kurumlarda kişiler gelip geçicidir, umarım her genel kurul sonrası kazanan odamız ve mesleğimiz olur.

Bizler koymuş olduğumuz hedeflere, ayrıştırıcı değil birleştirici bir yaklaşımla, özverili çalışmalarımızla ve sizlerin desteği ile kolayca ulaşacağımıza inanıyoruz.

Zor ama bir o kadar da saygın olan mesleği icra ediyoruz. İsteğimiz dileğimiz, bu saygınlığı daha da artırmak için meslektaşlarımızın önce birbirlerine sonra da mesleğine sahip çıkmalarıdır. Birbirimizden asla farklı değiliz. Belki tecrübe farkımız olabilir ama bunu bilgi ve birikimlerimizi paylaşarak ortadan kaldırabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Odamızın bu günlere gelmesinde emeği geçen, başta Kurucu Başkanımız rahmetli Mürsel PAZARKAYA, Eski Oda Başkanımız Hızır İlyas DEMİRHAN, 23 yıl Odamızın Başkanlığını yapan Onursal Başkanımız S.İlker ÖZOKCU olmak üzere, geçmiş dönemlerde odamızın kurullarında görev yapan tüm yöneticilerimizi, meslektaşlarımızı ve stajyerlerimizi, kurullarımızda görev alan tüm ekip arkadaşlarımız adına saygıyla selamlıyor, ebediyete uğurladığımız meslektaşlarımızı saygıyla anıyor, yeni dönemin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla;

Neşet ERTOY