Başkanımız

Değerli Meslektaşlarım,

11-12 Mayıs 2019 tarihinde yapmış olduğumuz Genel Kurulda ve seçimlerde sizlerin desteği ile yeni ekip arkadaşlarımızla, 2019-2022 yılları arasında devam edecek yeni bir faaliyet dönemine başlamış bulunmaktayız.

Genel Kurul da vermiş olduğunuz destekten ve duymuş olduğunuz güvenden dolayı şahsım ve tüm kurullarımız adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Bizler koymuş olduğumuz hedeflere, ayrıştırıcı değil birleştirici bir yaklaşımla, özverili çalışmalarımızla ve sizlerin desteği ile kolayca ulaşacağımıza inanıyoruz.

Üzerimize almış olduğumuz sorumluluk tarafımızca çok iyi bilinmektedir. Yeni dönemde heyecanlı, dinamik, çalışkan, ilkeli ve genç kadrolar oluşturmaya çalıştık. Bu değişim ve dönüşümün kazananı odamız ve mesleğimiz olacaktır.

Tüm olumsuzluklara rağmen, 22. Olağan Genel Kurulda söz verdiğimiz gibi sizlerden tahsil edilen minimum gelirlerle, maksimum hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  23.Olağan Genel Kurulumuzda alınan karar gereği odamızın Maktu Aidat gelirinden başka bir geliri kalmamıştır. Üyelerimizin bu nedenle en azından Maktu Aidatın zamanında ödenmesi konusunda hassasiyet göstereceğinden hiçbir şüphemiz yoktur.

Ülkemizin kritik döneminde sizlerle birlikte sürdüreceğimiz faaliyetlerimizde, kurullarımız önemli mesleki ve toplumsal sorumluluklarının bilinciyle çalışmalarını yürütecek ve her güzel çalışmanın sonucunu ve sorunların çözümünü sizlerle paylaşacaktır.

Hedefimiz, Mesleğimizin saygınlığı, meslektaşımızın hakları, ülkemizin refahı için, geçmişin birikimini geleceğe taşıyarak, taş üstüne taş koyarak, daha güçlü, daha etkin, daha dinamik ve daha katılımcı bir Oda yaratmaktır.  Bu hedefe doğru yol alırken kolektif bir anlayışla çalışmanın heyecanını bizimle birlikte duyan ve çalışmalara destek veren tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Odamızın bu günlere gelmesinde emeği geçen, meslektaşlarımızı ve stajyerlerimizi, kurullarımızda görev alan tüm ekip arkadaşlarım adına saygıyla selamlıyor, ebediyete uğurladığımız meslektaşlarımızı saygıyla anıyor, yeni dönemin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Neşet ERTOY

Oda Başkanı