27. Geleneksel Gecemiz

27.Geleneksel Gecemizi 02 Aralık 2017 tarihinde Meslektaşlarımızın geniş katılımları ile gerçekleştirdik. Geceye Katılarak bizleri onurlandıran, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Sayın Harun KARACAN’a, Eskişehir Milletvekili Sayın Utku ÇAKIRÖZER’e, Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ATAÇ’a, Genel Başkanımız Sayın Masis YONTAN’a, Defterdarımız Sayın Rahim TAŞ’a, Vergi Denetim Kurulu Başkanımız Sayın Ramazan ŞANLI’ya, Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Sayın Muhterem ÖYMEN ve Sayın Fuat MALLI’ya, Eskişehir Vergi Dairesi Grup Müdürümüz Sayın Ziya ÇİZİOĞLU’na, Ankara Mali Müşavirler Odası Başkanımız Sayın Ali ŞAHİN’e, Sakarya Mali Müşavirler Odası Başkanımız Sayın Ertuğrul KOCACIK’a, Bilecik Mali Müşavirler Odası Başkanımız Sayın Süleyman KIRAL’a ve Başkan Yardımcı Sayın Levent MERİÇ’e, Onursal Başkanımız Sayın İlker ÖZOKCU’ya, Yeminli Mali Müşavirler Odası Sekreteri Sayın Arif Oruç SEZLEV’e, İstanbul Mali Müşavirler Odası Sekreteri Sayın Orhan SARIGENE’ye ve Oda Saymanı Sayın Cemile KUZU’ya, Konya Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Sayın Ramazan BAYRAM’a, Oda Sekreteri Sayın Süleyman ERÇİK’e ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Abdil ERDAL’a, AK Parti İl Başkanı Sayın Dündar ÜNLÜ ve Yönetim Kurulu Üyelerine, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Sayın Atilay DALGIÇ’a, gecemize renk katan sanatçılarımız Neslihan DEMİRTAŞ'a ve Mehmet ÖZEL'e, Odamız Halk Dansları Topluluğuna teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gecemize ait diğer fotoğrafları https://goo.gl/NR6Vi4 adresinden görüntüleyebilirsiniz.