Etkinlikler

ESMMMO 2016 YILI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI dün akşam oynanan final maçının ardından sona erdi. Heyecanlı geçen final mücadelesi sonucunda Tek Düzen Hesap Spor rakibi Aşk-ı Şehir ‘i 3-2 lik skorla eleyerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

2017 - 1 Dönem Staja Başlama ve SMMM Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kurs programları için eğitmen kadromuzla odamızda bir araya gelerek son değerlendirmeleri yaptık.

Staja Giriş Sınavında başarılı olarak aramıza katılmaya hak kazanan yeni stajyer arkadaşlarımıza bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.

25. ANADOLU ODALARI PLATFORMU TOPLANTISI Odamızın ev sahipliğinde 29 Ekim 2016 tarihinde Rixos otelde gerçekleştirildi. Toplantıya TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı A.Masis YONTAN, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyeleri Masum TÜRKER ve Ertuğrul ERDEM, TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet DOĞAN ve TÜRMOB Denetim Kurulu Üyesi Nevzat AKKAYA ile Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Erzurum, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Bursa SMMM Odalarının Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katılmıştır. Toplantıda görüşülen konularla ilgili TÜRMOB Başkanlığı’na bildirilmek üzere rapor hazırlanmıştır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.