Uzlaştırmacı Eğitimi Kesin Kayıtlar Başlamıştır

DİKKAT

Faturanın katılımcı dışında bir kişi / kurum / firma adına düzenlenmesi durumunda; aşağıda DOSYALAR bölümünde bulunan Fatura Dilekçesinin doldurulup firma yetkili kaşeli imzalı belge aslının odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Katılım  Ücreti
950 TL (Kredi Kartına 6 Taksit)

1- ÖDEME İŞLEMLERİ

Havale ve EFT İçin Banka Hesap Bilgileri

Altınbaş Üniversitesi
DENİZBANK / İstanbul Kurumsal
Iban: TR65 0013 4000 0096 8131 9000 05

Ödemenizi Kredi Kartı ile yapmak için buraya tıklayınız. Açılan sayfadaki Başvur butonuna tıklayarak Kredi Kartı ile ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

2- KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt Formunu doldurup Ödeme dekontu, Nüfus Cüzdan Fotokopisi ve Transkript ile beraber Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına teslim etmeniz gerekmektedir.

Kayıt formunu görüntülemek için tıklayınız

ÖNEMLİ

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda ilk 7 gün içerisinde eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitimde 3 iş günü kala eğitim ücretinin %50'si kesilerek ücret iadesi yapılacaktır. Daha sonra yapılacak kayıt iptallerinde ücret iadesi yapılmayacaktır. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

Katılım Ücreti
950 TL (Kesin kayıt sırasında alınır – Kredi kartına 6 taksit yapılır)

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler
Kayıt Formu –Transkript – Nüfus Cüzdanı Fotokopisi – Ödeme Dekontu

Eğitim Takvimi

6-7-8-9-10-11-12-13 Eylül 2019 – 8 Gün

Ders Saatleri :  6-9-10-11-12-13 Eylül 2019 Hafta İçi (Saat 17.00-22.00 arası)

7 ve 8 Eylül 2019 Cumartesi ve Pazar Günleri Saat 09:00-17.00 arası

48 saat (36 saat TEORİK ve 12 saat UYGULAMA EĞİTİMİ)

Kimler Katılabilir?
Hukuk Fakültesi - Siyasal Bilgiler Fakültesi - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesi - İktisat Fakültesi mezunu (Örgün veya Açık Öğretim farkı gözetmeksizin) olup, en az 2 hukuk dersi almış olanlar;

Eğitim sonunda “Uzlaştırmacı Sertifikası” verilecektir.