BP'den Üye, Stajyer ve Müşterilerimize %5 İndirim ve Taşıt Tanıma Sistemi

Değerli Eskişehir SMMM  Odası Üyeleri,

BP  Petrolleri A.Ş. ile yaptığımız anlaşma gereği odamızın bütün üyeleri, personeliniz, stajyerler ve  sisteme dahil etmek istediğiniz mükelleflerinizin araçlarına tüketim  rakamlarına bakılmaksızın, Ülkemiz genelindeki tüm BP istasyonlarından Taşıtmatik sistemi ile  %5 indirim imkanı  sağlanmıştır.  (LPG sistem dışıdır)  Kredi  kartı yada Taşıt Yönetim Merkezi’nin anlaşmalı  olduğu bankalardan kullanım limiti kadar DBS ile ödemeli ve  araçlarınızın tüketimlerini takip edebilmeniz ya da yönetebilmeniz için  bptasitmatikonline.com sitesi  BP tarafından kullanımınıza sunuluyor. Sisteme dahil olmak için aşağıdaki  belgeleri ilgili mail adresine göndermeniz ve aşağıdaki adımları takip etmeniz  yeterli olacaktır. Saygılarımızla,

Başlangıç  Adımları:

- İstenen evraklar e posta ile tarafımıza  gönderilir.

- Gönderdiğiniz e posta adresine sözleşmeniz  gelir.

- Sözleşmenin her sayfası tarafınızca  kaşelenir, imzalanır.

- Orijinal sözleşme kargo adresine bp  tarafından ödemeli olarak gönderilir.

- Tarafımızca sisteme girişiniz yapılır.

- Tarafınıza sisteme giriş bilgileri, yakıt  anahtarlığı talep edeceğiniz kullanıcı adı, şifresi ve kredi kartınızı  tanımlayacağınız Akbank sitesine yönlendiren e postalar gelir. https://www.bptasitmatikonline.com/

- Tarafınızca cihaz sipariş edilir kargo ile  size ulaştırılır.

- Sisteme giriş yaptığınızda araç sayısında  sınır yoktur. Sistemden istediğiniz kadar araç plakası tanımlayabilirsiniz.  Aracın ruhsat sahibi kendisi olması gerekmiyor. (Eşiniz, çocuklarınız ya da  başka biri de olabilir. Kiralık araç dahil.)

- 10 günlük dilimler halinde çıkan  faturalarınız adresinize kargo ile gönderilir.

Gerekli Evraklar:

Atılacak  olan maile mutlaka Eskişehir  SMMMO aracılığıyla notu düşülerek ekinde;

Oda üyelerimiz ;  1-İmza Sirküleri Fotokopisi 2-Vergi levhası fotokopisi 3-iletişim mail, telefon  ve kargo adresi belirtilecek.

Mükellefleriniz;  1-İmza Sirküleri fotokopisi  2- Vergi  levhası fotokopisi 3-iletişim mail, telefon ve kargo adresi belirtilecek.

Stajyerler ve vergi mükellefi  olmayanlar; 1-Nüfus cüzdanı fotokopisi 2-Motorlu taşıtlar vergisi ödeme  makbuzu fotokopisi 3-iletişim mail, telefon ve kargo adresi belirtilecek.

Bu evrakları mail yoluyla gönderemeyenler ücreti BP  tarafından ödenmek üzere kargo adresine de gönderilebilir. (Evraklar odamıza da teslim edilebilir.)

E POSTA  ADRESİ : karamanbursa@bp.com.tr

BP KARGO  ADRESİ: BP Karaman mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:60 Nilüfer BURSA

Ayrıntılı  bilgi için tel :

(BP) 0532 265 18 24

Muhasebe işlemlerinizde kolaylık ve zaman kazancı

Muhasebeniz birikmiş yüzlerce akaryakıt fişini tek tek kaydetmekten kurtulur, muhasebe kayıtlarının tutulmasında büyük kolaylık yaşarsınız. Filonuza ait araçlarınızın tüketim raporlarının kullanmakta olduğunuz muhasebe sistemine entegrasyonu otomatik olarak yapıldığından, bu operasyon size zaman kazandıracak ve tam kontrol sağlayacaktır.

Tek fatura imkanı

Filonuzun tüm akaryakıt alımları için tek bir fatura alırsınız. Sistemden otomatik olarak aktarılan akaryakıt alımınıza ait bilgiler ayda 3 kez fatura edilip toplu olarak size gönderilir.

Raporlama

Araçlarınızın akaryakıt alımıyla ilgili ihtiyacınız olan tüm bilgiler, Taşıt Yönetim Merkezi’nden faturayla birlikte bir rapor halinde size gönderilir. Bu sayede filonuzu kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Hatalı yakıt alımına son

BP Taşıtmatik ile taşıtlarınızın hatalı ürün alma ihtimalini ortadan kalkar. Sistem aracınızın hangi ürünü kullandığını bilir, aracınızı pompada tanır ve yanlış ürün ikmalini engeller.

Geniş istasyon ağı

BP Taşıtmatik ihtiyacınız olan her yerde! BP’nin yaygın istasyon ağıyla Türkiye çapında Taşıtmatik sistemi bulunan tüm istasyonlar özel logolu pano ve pompalarıyla kolayca ayrılır ve tanınır.

7/24 ile Kesintisiz Servis

BP Taşıtmatik Müşteri Hizmetleri Servisi’nin yanısıra Müşteri Danışma Hattı ile 24 saat hizmetinizdeyiz. BP Taşıtmatik Sistemi ile merak ettiğiniz konulara 7 gün 24 saat yanıt bulabilir, sistemimizle ilgili her türlü görüş ve önerilerinizi anında bize ulaştırabilirsiniz.

Otomatik ödeme imkanı

Faturalarınızın ödemeleri anlaşmalı bankalardaki hesabınızdan otomatik olarak yapılır. Zaman ve enerji kaybından kurtulursunuz.

BP Müşteri Hizmetleri her zaman yanınızda

Ayrıca dilediğiniz her zaman, karşılıklı bilgi alışverişinde bulabileceğiniz “Taşıtmatik Müşteri Hizmetleri Servisimiz”  ( 0212 473 27 27 - 0800 261 19 49 ) hizmetinizde olmaktan mutluluk duyacaktır.